skip to Main Content

Адрес:

гр.Русе, ул. Воден 12, Магазин

Тел:

0898 90 84 78

Работно време:

Пон - Пет: 9 - 18:30 ч.

DAIKIN

Daikin е водещият глобален производител и доставчик на оборудване за ОВК (отопление, вентилация и климатизация), включително и на термопомпени и хладилни инсталации.

FUJITSU GENERAL

Благодарение на най-новата инверторна технология, предлагана от климатици Fujitsu General, високото качество на живот вече може да се съгласува с пестенето на средства.

GREE

Климатици Gree –създадена и основана през 1991 високо качество на много достъпна цена. Отлични модели за отопление до -22 градуса. Инверторни климатици с безплатен монтаж.

MITSUBISHI ELECTRIC

Корпоративното мото на Mitsubishi Electric Group, „Промяна към по-добро”, представя нашата цел и стремеж към постигане на „нещо по-добро”, като в същото време продължаваме да се променяме и растем.

HITACHI

Днес Hitachi Ltd. са една от най-големите индустриални корпорации в света. 100 години след съзадаването си, Hitachi продължава да се придържа към разработването на напреднали технологии.

MITSUBISHI HEAVY

Новата компания „Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems, Ltd.” – фокусирана върху разширяването и развитието на климатичния и хладилен бранш Токио, 03.10.2016.

ТОШИБА

Toshiba Carrier Corporation е основана през 1999 г. като съвместно предприятие на подразделението за климатични системи на Toshiba Corporation и Carrier Corporation.

Midea

От своето създаване през 1968 г. Midea прераства от местна фабрика в един от водещите световни брандове в производството на отоплителна, вентилационна и климатична техника с производствени центрове в света.

Fuji Electric

Съвременни и стилни решения за климатизация с климатици Fuji Electric. Те предлагат едно перфетно решение за комфортна атмосфера и незабележима климатизация във вашия дом или офис.

LG

Запознайте се с елегантните и енергийно ефективни климатици на LG. Осигуряват приятен климат по всяко време.Климатичната техника на LG включва уникални решения за климатизация на дома ви.

Back To Top